Plannen


Plannen…

Wat een week was het toch verleden week.

Mijn stressbestendigheid en aanpassingsvermogen is wel even op de proef gesteld zeg ! Geen ene dag liep zoals ik van tevoren gepland had..

En laat ik nu net iemand zijn die het liefste alles gepland heeft. Controle ! 🤗Voorheen was ik dan ook echt helemaal van de leg als mijn planning om wat voor reden dan ook, niet door kon gaan. Ik had dan echt wel even nodig om mezelf aan te passen. Kon er in blijven hangen, boos worden dat iets toch niet door kon gaan omdat een ander het in de soep gooide. Boos op mijzelf dat ik zo ‘moeilijk’ deed. Vooral prive had ik hier last van .. op het werk is het anders. (Daar weet ik nooit hoe een dag loopt 😊)

Maar afgelopen week ging het ook prive eigenlijk verbazingwekkend goed ! Hoe ik er door heen vloog !? Op dat moment zelf had ik het niet eens in de gaten, gooide mijn planning om en ging door.

Totdat ik van het weekend terug dacht aan wat er die week was gebeurd.. toen besefde ik hoe makkelijk het me eigenlijk ging en wat het mij op leverde. Hoe makkelijk ik mijn planning los liet, me erbij neerlegde, mij herpakte en focusde op wat wel ging en hierdoor ook zoveel wel is gelukt. Wel op een ander tijdstip of dag dan ik had gedacht… Maar ey ! I did it. #trots

Wat een verlichting geeft dat zeg ! En zo verbazingwekkend wat dan wel lukt ! 😍

Soms moet je even tijd nemen om stil te staan bij wat er gebeurd is, wat je gedaan hebt en dan vooral wat je WEL heb gedaan. Niet alleen maar bij wat je NIET gedaan hebt.

Dat was mijn fout vooral voorheen, ik kon alleen maar denken aan wat allemaal niet ging. En doordat ik daar zooo mee bezig was, lukte er eigenlijk nog minder! Want ja ! Mijn planning was nu toch al naar de knoppen… omgooien ? Dat lukte niet zo 1,2,3.. tegen de tijd dat ik bijgedraaid was, was het bedtijd. Weer een dag om…

Maar ey wat vandaag niet lukt, lukt misschien morgen wel. Herpak je gooi je schema om en ga door ! En wellicht lukt er toch nog iets vandaag.

Deze week begint alweer net zo slecht qua planning als verleden week 🙈 maar niet getreurd ! Er is ook al wel een hoop wel gelukt !

 

hihi precies dit dus !

Omdenken! Mindset ! Stay positive en dan ziet alles er toch heel wat anders uit.

Ben jij ook zo’n planfreak ? En hoe ga jij ermee om als je planning toch niet blijkt te lukken? Pas jij je makkelijk aan, of blijf je er toch een beetje in hangen ? 😊

Ik ben benieuwd!

Liefs,

Geef een reactie