Grote stap uit mn comfortzone

Eerder vertelde ik al dat ik alles met veel wikken en wegen doe en hulp vragen eng vindt.

Maar er zijn nog wel meer dingen die ik ‘eng’ vindt. Haha ben gewoon een schijterd wel πŸ™ˆ

Afgelopen week heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik hiermee ver buiten mijn comfortzone gestapt. (Al zaten die schoenen me echt niet lekker hoor, maar ze zaten vastgeplakt leek het wel πŸ˜‚)

Voor sommige is daten haast de normaalste zaak van de wereld (Lijkt het wel). Met al die date apps enzo.. Maar nee voor mij niet. Bij het woord ‘date’ alleen al daar draait mn maag van om. Het zweet gutst mijn lijf uit en de twijfels en onzekerheid over alles neemt me totaal over.

Maar toch.. na 6,5 jaar alleen moet/mag er toch wel is iets gebeuren. Want ja feestjes worden minder ( de feestjes niet maar wel t kringetje dat erheen gaat en alleen is zo alleen) Een kroegtype ben ik gewoonweg niet. Stiekem wacht ik denk nog steeds tot zomaar de ware aanbelt maar helaas verder dan een postbode gebeurt er weinig !!

En ja als je dan al best lang leuk contact hebt met iemand tja waarom niet zou je zeggen. Sommige verklaren me voor gek dat het zolang moest duren maar ey… slow progress is gewoon ook progress. Ik ben niet zo snel πŸ˜‰

Nou daar ging ik dan na 3 nachten slecht slapen, met klotsende oksels, klamme handen, gierende hartkleppen en een droge strot op naar de date 😬. Mn halve kledingkast had ik al overhoop gehad ( niks was leuk.. nouja okΓ© dan moet dit maar πŸ™ˆπŸ€ž ) parfum op, kauwgum in, 86x Deo op 🀣 4 x kijken hoe ik moest rijden, veelste vroeg weg.. en ?!?

I made it ! πŸ˜… haha en het was eigenlijk nog leuk ook ey ! 😊 Nu maar kijken waar het heen gaat.. zo zeggen ze dat toch !? Haha stapje voor stapje.

Toch snap ik niet hoe anderen dit zo makkelijk doen. Ik vond het vreselijk en achteraf vond ik het vreselijk dat ik het ervoor zo vreselijk vondt ! Snap je hem nog ?! πŸ˜‰

En zo is het alweer maandag !

Nieuwe ronde, nieuwe kansen !

Let’s do this ! ❀

Liefs,

 

 

 

Geef een reactie