Reminder #1 neem het niet Te persoonlijk

Deze kwam ik tegen tijdens het scrollen op Insta en ik MOEST hem gewoon delen.

Want deze raakt mij precies op een gevoelig plekje. Ik kan mij héél erg aan trekken wat mensen van mij vinden. Dit probeer ik uiteraard niet teveel te laten zien 😉 Maar vooral het negatieve blijft hangen.. Té erg 😐 het maakt niet eens uit of ik de persoon goed ken of niet.

Het gekke is dat ik bovenstaande dus wel denk als iemand iets positiefs zegt. Dan denk ik; ja het zal wel, je kent me niet eens (goed)! Alhoewel ik positief van weinig mensen echt oppak overigens. Jaja ik weet het.. niet goed ! 😊 werk aan de winkel.

De laatste maanden ben ik mij ook steeds meer aan het inlezen over mindset. Want ja dat zie je tegenwoordig overal terug komen en ik was nieuwsgierig. Enn.. eigenlijk is het best interessant. Confronterend ook wel, bewustwording van veel dingen die je doet en waarom. Waaronder dit dus 😊

En ja ondertussen ben ik er wel uit waarom iedereen er zo mee bezig is want ik merk dat ik dit echt nodig heb om door te kunnen groeien. Nee inderdaad alleen met sporten & voeding kom ik niet daar waar ik wil zijn. Waar ik wil zijn hou ik nog even voor me want daar ben ik zelf ook nog niet overuit 😊 haha zolang het maar niet hier is, waar ik blijf hangen. Ik wil verder en het is echt een combinatie van alle drie.

En die mindset is zooo niet gemakkelijk, maar de wil is er zeker ! Bewustwording is de eerste stap.

Ooit komt het goed 😉.

Vooralsnog is dit een mooie reminder… om niet alles te persoonlijk te nemen, dingen los te laten en door te gaan.

Laat je niet gek maken !

Liefs,

 

 

Geef een reactie