Vakantie gedachtes

Vakantie gedachtes 

Heerlijk even weg van huis, weg uit het dagelijkse ritme.. al zijn er wel wat dingen die ik liever in het ritme behoud zoals sporten. 🙈

Middenin dit zonovergoten zwemparadijs hier in Sunny Beach krijgen mijn gedachtes de vrije loop. Een wirwar die continu komt en gaat. Ik laat ze langs komen en schrijf ze op. Door ze op te schrijven creëer ik ruimte.. en zet ik ze op een rijtje.

Vroeger vocht ik er tegen.. kon ik op alle kleine details letten die minder goed waren. En me daar flink aan irriteren. Stank in de douche, herrie buiten, bedjes allemaal al bezet, Of aan die vervelende luidruchtige voorpiepende mensen.

Ja ook hier zijn ze weer de voorpiepers, maar ik lach erom ze doen maar. Ze kunnen DE blik krijgen en verder vervolg ik mijn weg. Of hier en daar een bedje vrij ? Ik pluk ze eruit zoek een nieuw plekje en tada we zijn weer voorzien.

Een reisleidster die de eerste dag niet verschijnt om ons alles te vertellen !? Vervelend? Ja.. maar ik stuur een mail richting Tui en hop we gaan zelf wel op ontdekkingstocht hoe we ergens komen. Lang leve internet en gewoon doen !

Ja ik loop nog steeds niet 100% zeker in mijn bikini rond hier. Maar zie ook dat het nog wel meevalt en altijd erger kan 😊 Daarbij besef ik mij dat dit tijdelijk is. Ja dat zei ik verleden jaar ook 😂 en toch heb ik het weer. Alleen nu is het anders..

Het besef dat deze kleine dingen mij niet weerhouden om te genieten, het feit dat ik het anders oppak dan voorheen. Het feit dat ik toch sommige gewoon doe. Dit geeft mij het vertrouwen dat het volgend jaar weer anders is dan nu..

Nieuwe doelen zijn genoteerd, geformuleerd en uitgeschreven. En volgend jaar hoop ik dan ook te kunnen zeggen ja ik voel mij goed ! Ook in bikini. Perfect zal ik nooit zijn maar er is nog groei (niet letterlijk 😉) mogelijk.

Waar vakantie al niet goed voor is hè en ik ben er pas net. 🤣

Kom maar op met die inzichten.

Let it flow !

Liefs,

Geef een reactie