Over mij

Hi,
 
Ik ben Linda Jansen, 
 
Jarenlang heb ik gestruggeld met mijzelf. Zowel voor de spiegel als in mijn hoofd. Ik was nooit echt blij met wat ik in de spiegel zag en heb een flinke haat/liefde verhouding met voeding gehad. Zo heb ik vele diëten geprobeerd, afslankpillen geslikt en calorieën geteld tot in den treure. Allemaal zonder resultaat. Ik at namelijk veel te weinig wat resulteerde in oncontroleerbare eetbuien… Waardoor ik natuurlijk helemaal niet afviel! En zo bleef ik in deze vicieuze cirkel zitten.

Na mijn bevalling kwam ik echter tot inkeer. Zo ging het niet meer, dat was duidelijk! Ik was moeder geworden en daardoor moest het anders. Ik zocht eindelijk naar de juiste hulp en startte daarmee mijn echte tocht op weg naar een gezond, fit en gelukkig leven.

Ik kwam erachter dat niet alleen mijn verhouding met eten verstoord was, maar juist ook dat mijn emoties daarachter en de gehele levensstijl die ik leefde niet bevorderlijk waren. Stap voor stap ben ik mijn leven om gaan gooien en is mijn interesse voor écht gezond leven, eten en sporten aangewakkerd. Niks geen uithongeren maar juist je lichaam voeden!

Mijn leven is hierdoor 180 graden gedraaid. Ik heb een compleet andere denkwijze en leef nu op een manier die past bij mij. Ik ken mijn lichaam en waardeer het ook ontzettend. Ik voel mij prettig in mijn lijf en sta gelukkig in het leven!

Deze hele reis heeft mij één ding duidelijk gemaakt; ik wil hier anderen mee helpen! Als ik het kan, kan jij het namelijk ook. Ik gun dit dan ook aan iedereen; een fit, gelukkig en écht gezond leven. Na mij verder verdiept te hebben in voeding & coaching en de nodige opleidingen verder ben ik hier voor jou. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Lees verder bij   (DIENSTEN)